Senarai Pemenang ABPBH 34 Live TV3 Penuh Drama

Senarai Pemenang ABPBH 34 Live Tonton TV3 Singing Competition Drama. Kepala Bergetar Maid TV3  Melayu Penuh Program Dan Download. Malay Program Senarai Pemenang ABPBH 34 tv3 dfm2u Gempak Telemovie. ABPBH 34 2021. Tonton Gempak Singing Competition Senarai Pemenang ABPBH 34 TV Show TV3 HD Pertunjukan Pertandingan Nyanyian Malaysia, Kepala Bergetar komedi Program Sangat myflm4u Senarai Pemenang ABPBH 34 Drama Links Tonton dan saksikan free.

Senarai Pemenang ABPBH 34 Live Kepala Bergetar Drama

Siapakah yang akan memenangi trofi Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-34? Nantikan jawapannya pada pukul 9 malam ini di TV3 atau edaran secara langsung di saluran YouTube TV3MALAYSIA. Waktu malam sorotan #ABPBH34 bertukar menjadi hos popular dan juga pelakon, Sherry Alhadad. Sementara itu, pentas ABPBH 34 akan dihangatkan dengan persembahan dengan dibantu oleh Kaka, Ella, Zizi Kirana, Fauziah Latiff, Aina Abdul, Man Kidal, Datuk Zainal Abidin, Hazama, Haqiem Rusli, Ramlah Ram, Jay Jay, Syamel, Anuar Zain dan penyanyi parodi, Azman Naim empat puluh empat Mantra. Malam keputusan akhir Anugerah Bintang Popular Berita Harian ketiga puluh empat (ABPBH34) bertemakan #KITABERSAMA bertukar secara jujur ​​dari Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia (WTC) Kuala Lumpur pada Sabtu (13 November 2021). Dihoskan oleh pengacara terkenal dan juga pelakon, Sherry Alhadad. Seorang jeneral 14 kategori utama dan enam kelas dalam talian telah dipertandingkan. Darjah ABPBH 34 berubah menjadi dihangatkan dengan persembahan oleh Kaka, Ella, Zizi Kirana, Fauziah Latiff, Aina Abdul, Man Kidal, Datuk Zainal Abidin, Hazama, Haqiem Rusli, Ramlah Ram, Jay Jay, Syamel, Anuar Zain dan parodi penyanyi, Azman Naim empat puluh empat Mantra.

Senarai Pemenang ABPBH 34
Bintang Paling Popular – Janna Nick (86,374,777 undian)
Pelakon TV Lelaki Popular Xiaomi – Ben Amir
Anugerah Sepanjang Hayat – Habsah Hassan
Penyanyi Lelaki Popular – Haqiem Rusli
Pelakon TV Wanita Popular Xiaomi – Siti Saleha
Pelakon Filem Lelaki Popular – Fattah Amin
Penyanyi Wanita Popular – Siti Nordiana
Artis Versatil Popular – Siti Nordiana
Pelakon Filem Wanita Popular – Janna Nick
Watak Antagonis Popular – Liza Abdullah
Watak Animasi Popular – Ejen Ali
Artis Komedi Popular – Asif Suhaimi
Artis Kolaborasi / Duo / Berkumpulan Popular – Khai Bahar & Aina Abdul
Pengacara TV Popular – Janna Nick
Penyampai Radio Popular – DJ Lin
Artis Baharu Wanita Popular – Dolla
Artis Baharu Lelaki Popular – Dinie Rashid
Kategori Online
Gandingan Serasi Drama Popular – Kamal Adli dan Uqasha Senrose
Anugerah FANtastik Popular – Siti Nordiana
Gandingan Serasi Filem Popular – PU Riz dan Wanna Ali
Artis TikTok Popular – Khai Bahar
Watak Antagonis Popular – Liza Abdullah
YouTuber Popular – Aqil Zulkiflee

Format Penjurian

ABPBH merupakan sebuah anugerah yang membawakan konsep “pilihan peminat” yang mana ia mengangkat pemenang berdasarkan hasil undian daripada orang ramai.

Sila Sertai Saluran Telegram kami: t.me/kepalatv

About KepalaBergetar

Kepala Bergetars is about Melayu Tonton Filem, Malay Tonton Cerekarama Melayu, Tonton dan Download Drama Melayu, Filem Terbaru, Filem Malaysia, Drama Malaysia.