Mr Millennium Episod TV9 – Cristina Suzanne And Aqasha

Kepala Bergetar Mr Millennium Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Mr Millennium Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Mr Millennium dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Mr Millennium Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Mr Millennium Episod TV9

Saluran TV9 akan membawakan mana-mana drama komedi lain bertajuk Mr Millennium untuk tatapan sanak saudara yang lengkap dengan pandangan untuk mula ditayangkan pada 7 Disember 2021 melalui slot Diandra menggantikan drama Family For Rent.

Drama ini istimewa sedikit sedangkan mungkin ada unsur sci-fi i.E. Peredaran masa dari luar ke zaman kontemporari. Bagaimana kira-kira sambutan apabila orang yang hidup pada masa lalu mencapai usia kontemporari yang sepatutnya. Jadi kita kena tengok drama ni nanti.

Ini telah pun bermula, kawan-kawan, drama zaman moden dalam slot Diandra #MrMillennium. Adakah anda perlu mengenali apa yang akan nyata kepada Jamil semasa dia menghampiri zaman moden? Haaa korang kena tengok malam ni ok?

Click to Watch Episod

JUDUL : MR MILLENNIUM
TARIKH TAYANGAN : 7 Disember 2021
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 8:30 malam
RANGKAIAN : Diandra TV9
PENGARAH : Azmi Hata
PRODUKSI : MIG Productions Sdn Bhd
PELAKON : Cristina Suzanne, Aqasha, Zarina Zainuddin, Charlie Numan Salleh, Fieza Hanafie, Sharifah Anthasha, Esma Daniel, Fie Firdaus, Amrel Norman.
WATAK PELAKON
Cristina Suzanne sebagai Mastora
Aqasha sebagai Jamil
Zarina Zainuddin sebagai Jenab
Charlie Numan Salleh sebagai Pak Meon
Fieza Hanafie sebagai Seha
Sharifah Anthasha sebagai Siti
SINOPSIS MR MILLENIUM

Drama Mr Millennium mengisahkan Jamil yang hidup pada tahun 60-an di mana dia hidup bertuah dengan isterinya Mastora (60-an). Di kampung itu, Jamil dan Mastora dirujuk sebagai pasangan romantis dan ke hadapan.

Jamil seorang yang kuat, dia sentiasa berfikir tentang apa yang akan muncul dalam takdir. Suatu hari, Jamil terjumpa gelung misteri dan dia memasuki gelung yang membawa Jamil ke zaman moden. Jamil berasa pelik kerana semuanya begitu tersendiri.

Jamil melalui pelbagai kajian pada zaman kontemporari ini, yang terdiri daripada mempersoalkan bahawa gadis cantik bernama Qistina menjadi Mastora apabila dia muda. Adakah Jamil mampu untuk hidup seperti tipikal pada zaman moden itu atau adakah dia mampu untuk kembali ke dunia luar?

Waktu Bersiaran

Jangan terlepas untuk saksikan drama Mr Millennium yang bersiaran setiap isnin hingga khamis jam 8.30 malam melalui slot Diandra di saluran TV9 bermula 7 Disember ini. Jika terlepas anda boleh tonton semula di Youtube Drama Sangat.

tv9 mr millennium