I Promise Janji Anaqi Episod Astro Ria – Emma Maembong & Sharnaaz

Kepala Bergetar I Promise Janji Anaqi Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak I Promise Janji Anaqi Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama I Promise Janji Anaqi dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama I Promise Janji Anaqi Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

I Promise Janji Anaqi Episod Astro Ria

Drama I Promise, Janji Anaqi ialah sebuah drama edisi unik yang ditulis oleh Acik Lana, diarahkan menerusi Hadith Omar, diterajui oleh Sharnaaz Ahmad dan Emma Maembong. Drama 24 episod itu mungkin ditayangkan mulai 6 Disember 2021, setiap Isnin hingga Khamis jam 11 malam di Astro Ria.

Drama “I Promise Janji Anaqi”, yang merupakan drama Melayu berdekatan baharu untuk tahun 2021, akan menemui pengunjung mulai 6 Disember 2021 dengan tujuan untuk disiarkan melalui saluran Astro Ria sebagai cara untuk mengemas kini drama “Sihir”.

Lukisan arahan Hadith Omar ini merupakan sebuah drama cinta yang lengkap penuh perjuangan dan diasaskan sepenuhnya atau edisi unik bertajuk ‘Saya Berjanji’ dengan bantuan Acik Lana yang diterbitkan pada tahun 2019.

Click to Watch Episod

I Promise, Janji Anaqi

Tarikh Tayangan: 6 Disember 2021
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 11:00 malam
Rangkaian: Astro Ria
Novelis: Acik Lana
Penulis Skrip: Amar Amir , Nazri M Annuar
Pengarah: Hadith Omar
Produksi: Juita Viden
Pelakon: Emma Maembong, Sharnaaz Ahmad, Dayana Roza, Talha Harith, Ferqisha, Ellyas Abdullah, Isaac Iman, Alicia Amin, Ikhwan Khairudin, Izuan Razali,
Watak Pelakon
Emma Maembong sebagai Hayla
Sharnaaz Ahmad sebagai Anaqi
Alicia Amin sebagai Intan
Talha Harith sebagai Zafran
Ellyas Abdullah sebagai Luthfi
Dayana Roza sebagai Aisyah
Ferqisha sebagai Julia
Lagu Tema (OST)
Hasif Upin – Janji Sampai Mati
I Promise Janji Anaqi Astro Ria

Sinopsis I Promise Janji Anaqi

Sepanjang perkahwinan Hayla, dia sering hidup dalam ketakutan apabila dia menjadi penghidap keganasan rumah tangga. Percubaannya dan menjauhi suaminya dan memulakan gaya hidup serba baharu telah memerhatikannya dengan Anaqi, seorang tentera upahan yang diburu kerana kisah yang melampaui batas.

Hayla dan Anaqi jatuh cinta, tetapi Anaqi selalu mempersoalkan sama ada dia layak mendapat cinta Hayla. Bimbang Hayla jika hubungan mereka berterusan, Anaqi memberi jaminan untuk memastikan keselamatan Hayla.

Mampukah dia menepati janjinya? Adakah takdir Hayla akan kekal sebagai mangsa keganasan?
Menjadi pasangan suami isteri atas sebab umur 19 tahun, Hayla sama sekali tidak bahagia. Malah, dia berubah menjadi agak terseksa sedangkan dia menjadi mangsa keganasan suaminya sendiri. Perbezaan umur yang ketara membuatkan Zafran sukar untuk mempertahankan egonya. Tenaga gila! Semuanya mahu diatur dengan menggunakan suaminya dari A hingga Z.

Lima tahun menjadi batu penghalang, Hayla memutuskan untuk melarikan diri. Koleksi pertemuan dengan lelaki muda yang ‘tidak berhati perut’, telah mengubah suai rentak gaya hidupnya secara perlahan-lahan. Dan siapa sangka ‘pegang’ yang mentadbir rumah agam tempat dia berubah menjadi tinggal bertukar menjadi lelaki atau perempuan yang sama. Lelaki muda, tidak ada perasaan seperti itu!

Dan Anaqi bukan sekadar lelaki atau perempuan. Dipupuk dan berkemahiran untuk menjadi seorang yang hebat dan hijau, beliau berubah menjadi tidak pernah takut untuk menghadapi cabaran sektor itu. Tetapi satu kebetulan yang cukup tragis telah menghancurkan semua cita-citanya. musnah. musnah. Hilang sudah semua kemasyhuran yang dibina. Dia menarik nafas hanya untuk menjangka ajal akan datang.

Tetapi bagi Anaqi juga, cinta Hayla tidak berbaloi untuk disambut. Bagaimanakah tangan kotor ini mahu membelai salah seorang daripada wanita sempurna ini? Dia tidak selalu seorang lelaki yang luar biasa. Dia pembunuh! Dan temu janji mereka secara jujur ​​akan menjadi ‘tanda harga’ untuk musuhnya untuk menghancurkan semua kebahagiaan yang mereka cipta secara kolektif.

“Jika itu yang terbaik untuk awak dan saya, maka marilah kita menyayangi masing-masing berbeza. Tetapi sebaik sahaja awak kembali kepada saya dengan cinta, awak selamanya terperangkap dengan saya. Saya tidak akan benarkan awak menyeberang, saya berjanji.” ~ Anaqi

Tetapi, adakah pengembaraan mereka sebersih berjanji?

Waktu Bersiaran

Drama I Promise, Janji Anaqi akan bersiaran setiap hari Isnin hingga Khamis jam 11.00 malam di Astro Ria 104. Selain itu untuk waktu yang lebih fleksible, anda boleh tonton secara On Demand atau menerusi Astro Go.