Gila-Gila Cinta Episod TV3 – Dayang Areeda And Zaki Azeman

Kepala Bergetar Gila-Gila Cinta Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Gila-Gila Cinta Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Gila-Gila Cinta dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Gila-Gila Cinta Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Gila-Gila Cinta Episod TV3

Drama cinta baharu rancangan TV tempatan bertajuk “Gila-Gila Cinta” bakal menemui penonton bermula lapan Disember 2021 menerusi slot Lestary TV3 untuk mengemas kini drama Diari Seorang Suami.

Click to Watch Episod

JUDUL : Gila-Gila Cinta

Tarikh Tayangan: 8 Disember 2021
Waktu Siaran: Rabu-Sabtu, 9:00 malam
Rangkaian: Lestary TV3
Penulis Skrip: MF Kencana
Pengarah: Emi Suffian (Pyan Screw)
Produksi: Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd
Pelakon: Zaki Azeman, Dayang Areeda, Afiera Riana, Aziq Mukhriz, Asyraf Rozami, Hasmira Azmi, Noriza Salleh, Rosnah Idris, Ahmad Edika dan ramai lagi
Watak Pelakon
  • Zaki Azeman sebagai KARL
  • Dayang Areeda sebagai HARRIS
  • Aziqmu sebagai BEN
  • Afieragoes sebagai AFIRA
  • Asyraf Rozami sebagai ERY
  • Nurhasmira Azmi sebagai FINA
  • Noriza Binti Salleh sebagai MAK BEN
  • Rosnah Idris sebagai MAK AFIRA
  • Hasmira Azmi sebagai FINA

OST Drama

Judul Lagu : Pelangi
Penyanyi : Khareez Kasbulah
Komposer : Khareez Kasbulah / Farez Asmadi /Sharon Paul
Lirik : Khareez Kasbulah / Acap Salim

Sinopsis Gila-Gila Cinta

Afira sudah bersedia untuk berkahwin bersama dengan teman lelakinya Ben. Afira, ejen insurans terkemuka dengan pendapatan yang tinggi selalu menjadi contoh kepada kakitangan yang berbeza. Kemasukan Diya yang mula bekerja di situ mendapat tunjuk ajar daripada Afira. Tanpa Afira tahu Diya ialah bekas kawan perempuan Ben. Karl ialah bekas kekasih Afira. Profesion beliau sebagai editor. Karl menjadi rumahnya menjadi sebuah studio dan tinggal berdekatan dengan Diya.

Drama Gila-Gila Cinta mengisahkan pergelutan cinta antara Afira, Karl, Diya dan Ben. Afira, yang juga merupakan ejen perlindungan terbaik, mungkin akan berkahwin bersama teman lelakinya Ben.

Sementara itu, Ben telah bertemu semula dengan kekasih antiknya, Diya yang merupakan seorang instafemous dan juga kawan baik kepada bakal pasangannya, Afira.

Jadi di sini boleh berlaku pertempuran cinta dan pasti ada seseorang yang cuba menggagalkan kisah itu. Apa yang akan berlaku kepada musuh?

Waktu Bersiaran

Drama Gila-Gila Cinta akan bersiaran setiap hari Rabu hingga Sabtu jam 9.00 malam di slot Lestary TV3 bermula 8 Disember ini. Selain itu, jika terlepas boleh tonton semula di Youtube Drama Sangat.

TV3 Drama Gila-Gila Cinta