Diva Popular Episod Awesome TV Tiz Zaqyah Ben Amir

Kepala Bergetar Diva Popular Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Diva Popular Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Diva Popular dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Diva Popular Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Diva Popular Episod Awesome TV

nantikan koleksi drama ‘Diva popular’ yang menampilkan Tiz Zaqyah, Nabila Huda, Erma Fatima, Ogy Ahmad Daud, Ben Amir dan banyak lagi. Drama 21 episod yang diarahkan menerusi Rashid Sibir, disiarkan menerusi Rumah Karya Citra. Akan ditayangkan di tv yang indah.
Click to Watch EpisodDiva Popular Episod Awesome TV

JUDUL : DIVA POPULAR
TARIKH TAYANGAN : 9 Februari 2021
SIARAN TV : Awesome TV
PENGARAH : Rashid Sibir
PRODUKSI : Rumah Karya Citra
PELAKON :  Tiz Zaqyah, Ben Amir, Kaka Azraff, Erma Fatima, Nabila Huda, Ogy Ahmad Daud, Fazlina Ahmad Daud, Ucop Dubsmash, Iqram Dinzly, Nasz Sally, Azwan Ali, Zee Zainal, Amir Nafis, Ashraf Jamaludin, Jabir Meftah, Zul Ariffin, Ellie Suriaty, Syafiq Kyle
WATAK PELAKON 
Tiz Zaqyah sebagai Ika Natelia
Ben Amir sebagai Shazwan
Nabila Huda sebagai Erma Erika
Fauziah Ahmad Daud sebagai Lola Kartika
Erma Fatima sebagai Datuk Rona Di Alfonso Di Al Bukhari
Kaka Azraff sebagai Wawa
Syafiq Kyle sebagai Engku Emran
Iqram Dinzly sebagai Shazzy
SINOPSIS DIVA POPULAR
Erma Erika mempunyai banyak peminat di media sosial. dia digambarkan sebagai pelakon kayu mahir dan pada masa yang sama Youtuber dengan suara ke laut. Sebaliknya, Ika Natelia, sebaik sahaja menerima anugerah itu berdasarkan populariti dan ingin menjadi pelakon yang memuaskan. malangnya, Ika Natelia agak tidak berdisiplin dan pada masa yang sama melayang dengan Shazwan. Ia menjadi lebih ‘bencana’ ketika Lola Kartika dan Datuk Rona campur tangan dengan kekecohan yang melanda anak-anak mereka.