Dendam Seorang Isteri Episod Astro Prima – Nad Zainal & Asha Sandha

Kepala Bergetar Dendam Seorang Isteri Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Dendam Seorang Isteri Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Dendam Seorang Isteri dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Dendam Seorang Isteri Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Dendam Seorang Isteri Episod Astro Prima

Nantikan drama ‘A Wife’s Revenge’ model koleksi popular Korea ‘Temptation Of Wife’ akan mula ditayangkan di slot Astro Prima Tiara mulai 21 Mac 2022, setiap Isnin hingga Jumaat jam 6 petang. Lakonan Fasha Sandha, Nad Zainal, Wan Raja dan Aidit Noh. Koleksi drama 80 episod terbitan Radius One Sdn Bhd, diarahkan menerusi Uchee Fukada dan Nizam Zakaria.
Slot Tiara dikekalkan sekali lagi dan kali ini dengan drama moden berjudul Dendam Seorang Isteri mengemas kini Hati Yang Dikhianati supaya mula ditayangkan pada 21 Mac 2022 di Astro Prima.

Drama ini adalah adaptasi daripada koleksi terkenal Korea ‘Temptation Of Wife’ yang mampu menampilkan dua pelakon kelas pertama, Fasha Sandha dan Nad Zainal sebagai prinsip membawa lebih jauh kepada pelakon super yang berbeza.

Click to Watch Episod

JUDUL : Dendam Seorang Isteri
Tarikh Tayangan: 21 Mac 2022
Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 6:00 petang
Rangkaian: Astro Prima slot Tiara
Skrip: Lynnda Sharudin, Marr Mohamad, Pahzai Al-Khaired, Suzanna Zaily
Pengarah: Uchee Fukada & Nizam Zakaria
Produksi: Radius One Sdn Bhd
Pelakon: Antara pelakon yang terlibat dalam Dendam Seorang Isteri ialah Nad Zainal, asha Sandha, Aidit Noh, Wan Raja, Ziema Din, Roy Azman, GM Fauzan, Dian P. Ramlee, Amylea Zarynn Min dan ramai lagi

Watak Pelakon

Nad Zainal sebagai Kirana
Fasha Sandha sebagai Amira / Neelisa
Aidit Noh sebagai Naufal
Wan Raja sebagai Harris
Ziema Din sebagai Datin Mona
Roy Azman sebagai Mus
GM Fauzan sebagai Sulaiman
Dian P. Ramlee sebagai Ain
Sefik Khair sebagai Syafiq
Zarynn Min sebagai Kak Baby
Kween Keela sebagai Hilda
Amylea sebagai Neelisa
Isaac Iman
Sharmaine Farouk
Lagu Tema (OST)
Lagu : Kesumat
Komposer: Amylea
Penyanyi : Rian Shain
SINOPSIS: Drama Dendam Seorang Isteri

Mengisahkan Amira, seorang wanita kampung, yang berkahwin dengan seorang lelaki dari kalangan saudara yang kaya, Harris dan menjalani kehidupan sebagai pasangan yang setia. Malangnya Harris kekal boros dan sama sekali tidak boleh dipercayai. Keguguran pertama Amira membuatkan Amira tidak disenangi oleh ibu Harris, Mona, yang sangat mementingkan kemasyhuran dan kedudukan. Amira kerap didera melalui Mona namun dia masih bernasib baik kerana bapa mertuanya, Mus prihatin dengan kesusahan yang dihadapi Amira.

Kemudian, adik Amira mengikut adik dan rakan yang memuaskan, Kirana pulang ke Malaysia dan terus menjalinkan hubungan sulit dengan Harris kerana dendam berpanjangan terhadap Amira. Syafiq, adik kepada Amira sudah lama jatuh cinta dengan Kirana dan berharap Kirana dapat membalas cintanya. Namun, kerana hubungan sulit Kirana dengan Harris, Kirana tidak lagi mempedulikan cinta Syafiq. Amira yang bagaimanapun mengharapkan dirinya untuk hamil mula berprasangka buruk terhadap arah Harris sedangkan dia mendapati Harris sering mengelak daripada berkawan dengannya dan sering pulang lewat. Hasil siasatan Amira, Amira dapat merasakan bahawa Kirana terlibat. Tanpa memikirkan apa yang akan berlaku, Amira nekad untuk bersemuka dengan Kirana.

Kirana tidak mempedulikan tentang emosi Amira dan mengakui dia mempunyai hubungan dengan Haris dan memaksa Amira meninggalkan Harris. Dalam kesedihan, Amira kemudiannya mendapat tahu dia kini hamil. Semasa Amira bercadang untuk menyelamatkan diri, masalah besar yang menimpa ayahnya menyebabkan Amira perlu meminta bantuan kepada Mus untuk membantu ayahnya dengan syarat Amira bersetuju untuk kekal sebagai pasangan Harris. Amira juga sedar bahawa Kirana tidak akan menyerah untuk merebut Harris daripada gaya hidupnya.

Kirana dan Harris lambat laun bercadang untuk membunuh Amira walaupun Amira sedang mengandung. Amira yang dipercayai maut dalam tragedi telah diselamatkan dengan menggunakan lelaki bernama Naufal. Dialah yang memberikan Amira semangat baru untuk melonjak ke atas sekali lagi dan membalas dendam kepada orang yang memusnahkan kewujudannya. Kemudian Amira bertukar menjadi Neelisa!
Drama Dendam Seorang Isteri mengisahkan Amira, seorang isteri yang boleh dipercayai oleh suami playboy bernama Harris.

Dalam kemelut rumah tangga mereka yang termasuk campur tangan ibu mertuanya, Amira menjadi mangsa pengkhianatan oleh kekasih suaminya, Kirana.

Rancangan Harris dan Kirana untuk membunuh Amira yang pada hakikatnya sedang hamil mula tergugat manakala skandal mereka hampir terdedah dan diketahui Amira.

Amira yang bertukar menjadi tidak bermaya dalam tragedi itu lambat laun diselamatkan. Amira kini sekali lagi dengan pengenalan baru untuk membalas dendam kepada mereka yang telah memusnahkan hidupnya sebelum ini.

Waktu Bersiaran

Jangan lupa untuk saksikan drama Dendam Seorang Isteri bermula 21 Mac ini, setiap hari Isnin hingga Jumaat, pukul 6.00 petang di slot Tiara di Astro Prima 105.

Drama Astro Prima Dendam Seorang Isteri