Cinta Sekali Lagi Episod TV3 Nelydia Senrose

Kepala Bergetar Cinta Sekali Lagi Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Cinta Sekali Lagi Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Cinta Sekali Lagi dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Cinta Sekali Lagi Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Cinta Sekali Lagi Episod TV3

nantikan drama bersiri ‘Cinta Sekali Lagi’ sekiranya anda ingin mengisi slot Akasia TV3. Dibintangi oleh Saharul Ridzwan, Nelydia Senrose dan Hannah Delisha. Drama 28 episod yang ditulis oleh Nieza Nahar dan disutradarai oleh Pali Yahya. Siaran dari 4 November 2020, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam bermula di TV3.
Click to Watch EpisodCinta Sekali Lagi Episod TV3

JUDUL : CINTA SEKALI LAGI
TARIKH TAYANGAN : 4 November 2020
WAKTU SIARAN : Isnin-Jumaat, 7:00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS SKRIP : Nieza Nahar
PENGARAH : Mohd Fazli Yahya (Pali Yahya)
PRODUKSI : Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
PELAKON : Nelydia Senrose, Saharul Ridzwan, Hannah Delisha, Ezzaty Abdullah, Raja Afiq, Haziq Fadhullah,  Haleeda Mazlin, Dilla Ahmad, Arash Mohd, Elnisa Ryun, Luqman Hafidz, Mustaqim Bahadon, Isaac Iman, Iman Zulkarnain, Tengku Zara, Alessandra Alyssa, Zara Shelby,
WATAK PELAKON
Saharul Ridzwan sebagai Fahad
Hannah Delisha sebagai Amani
Nelydia Senrose sebagai Amanda
Raja Afiq sebagai Ungku Mukhlis
Haziq Fadhullah sebagai Amar
Ezzaty Abdullah sebagai Farhana
Luqman Hafidz sebagai Dr Izamel
Haleeda Mazlin sebagai Puan Nazira
Dilla Ahmad sebagai Ungku Nadrah
Iman Zulkarnain sebagai Muiz
Alessandra Alyssa sebagai Daniya
Zara Shelby sebagai Danisha Dania
LAGU TEMA / OST
Misha Omar – Tanpa Rela
SINOPSIS CINTA SEKALI LAGI
lihatlah kisah gaya hidup saudari, Amanda (Nelydia Senrose) dan Amani (Hannah Delisha). Amanda selalu dipersalahkan melalui Amani kerana menyebabkan Amani mempunyai parut kekal di tangannya. dari peristiwa itu, Amani sentiasa mahukan yang lebih besar daripada Amanda dalam semua perkara. Amanda baru saja dilantik sebagai ‘perhiasan pakaian’ di Anggun Jewels. Dia mempunyai kerumitan dengan Fahad Iman (Saharul Ridzwan), pengawas di sana.
Ibu Fahad, Ungku Nadrah (Dilla Ahmad) merasa senang dengan kebaikan Amanda sehingga dia memutuskan tentang pertikaian anaknya dengan Amanda. Di sisi lain, Amani sibuk mengahwini Ungku Mukhlis (Raja Afiq), sepupu Fahad untuk memenuhi impian ‘Cinderella’ untuk kekal bahagia walaupun pada hakikatnya dia masih membaca. Ibu Amanda dan Amani, Puan Nazira (Haleeda) memaksakan keadaan bahawa Amani perlu menamatkan penyelidikannya terlebih dahulu dan memastikan Amanda juga akan berkahwin pada hari yang sama. Amani menganggap keadaan itu sebagai halangan. Amani lebih berminat dengan rumah banglo dari kalangan saudara Mukhlis dan tidak menyedari bagaimana mengambil hati ibu bapa Mukhlis.
Hubungan Fahad dan Amanda semakin buruk dengan hasutan Muiz (Iman Zulkarnain), rakan sekerja mereka yang sentiasa iri hati dengan Fahad. Keadaan menjadi gawat apabila Fahad digantung kerja. Amanda mula menyedari kejahatan Muiz. Dia telah bekerjasama dengan Taqiudin sehingga Muiz tertangkap dan Fahad kembali bekerja. Sejak hari itu, Fahad dan Amanda menjadi rapat. Ungku Nadrah telah melamar Amanda untuk Fahad.
Amani mengimpikan majlis perkahwinan yang gah. Dia amat kecewa apabila keluarga Mukhlis hanya mengadakan majlis secara bersederhana. Impiannya untuk hidup senang bagai Cinderella telah hancur kerana Mukhlis hanyalah lelaki biasa. Amanda dan Amani telah mengandung anak pertama. Amanda dilayan dengan penuh kasih sayang oleh Fahad manakala Amani dan Mukhlis sering dilanda masalah.
Selepas tujuh tahun, Amanda dan Fahad bahagia dengan dua orang anak dan berpindah ke rumah baharu bersama Mak Wan, orang gaji di rumah Fahad. Amani cemburu apabila Mukhlis masih simpan hati pada Farhana sehingga akhirnya dia menyerang Mukhlis di rumah Ungku Nadrah. Amani diceraikan Mukhlis! Amani dan Mukhlis menghilangkan diri selepas bercerai, meninggalkan anak mereka, Fizri di bawah jagaan Fahad dan Amanda. Amani kembali dan dalam diam, dia menggoda Fahad kerana ingin merampas kebahagiaan milik Amanda. Fahad pula dibutakan dengan nafsu dan terperdaya dengan fitnah yang dibuat oleh Amani. Adakah kejahatan Amani akan terbongkar? Masihkah ada peluang bagi Fahad untuk merayu ‘CINTA SEKALI LAGI’ daripada Amanda?