Beri Sedikit Waktu Episod TV3 Zara Zya and Aqasha

Kepala Bergetar Beri Sedikit Waktu Episod Melayu Drama Dan Download. Tonton Gempak Beri Sedikit Waktu Malaysia Terbaru Filem. Malay Drama Beri Sedikit Waktu dfm2u Gempak Telemovie, Terkini Mega Drama Beri Sedikit Waktu Gempak HD Drama Sangat myflm4u video Links Download.

Beri Sedikit Waktu Episod TV3

look ahead to the drama series ‘deliver a bit Time’ coupled through Aqasha and Zara Zya on TV3’s Samarinda slot. Drama directed with the aid of Zamri Zakaria, posted through Suhan films & buying and selling. published from 16 November 2020, each Monday to Thursday at 10 pm.
Click to Watch EpisodBeri Sedikit Waktu Episod TV3

JUDUL : BERI SEDIKIT WAKTU
TARIKH TAYANGAN : 16 November 2020
SIARAN TV : Slot Samarinda TV3
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 10:00 malam
IDEA ASAL : Insheera Nordin
PENULIS SKRIP : Insheera Nordin & Sharifah Abu Saleem
PENGARAH : Zamri Zakaria
PRODUKSI : Suhan Movies & Trading
PELAKON : Zara Zya, Aqasha, Shahz Jaszle, Atikah Suhaime, Farisha Irwayu, Ain Sufia, Man Raja Lawak, Shyrim, Rayyan Iman, Aryana Amani, Ummar Dzariff, Laila Nasir.
WATAK PELAKON 
Zara Zya sebagai Hananiah (Niya)
Aqasha sebagai Imran
Shahz Jaszle sebagai Farhan
Laila Nasir sebagai Faridah
Atikah Suhaime sebagai Haryani
Zetty Ludinsys sebagai Nora
Farisha Irwayu sebagai Sofia
Puteri Lofea sebagai Myra
Man Raja Lawak sebagai Nasir
Rayyan Nur Iman sebagai Lukman
Ummar Dzariff sebagai Imran
Ain Sofea sebagai Elley
Aryana Amani sebagai Sofea
LAGU TEMA / OST
Azmi Saat – Tulus
Neeta – Hanya Mimpi
Zara Zya – Tiada Dendam
Adira Suhaimi – Lara Lagi
SINOPSIS BERI SEDIKIT WAKTU
Mengisahkan Farhan (Shahz Jaszle) telah menceraikan Hananiyah iaitu Niya (Zara Zya) dengan satu perceraian dan bertindak di luar rumah pada hari yang mengejutkan. Farhan hanya memberi alasan bahawa dia kini tidak dapat tinggal bersama Niya. Mereka berdua dikahwini pada usia muda. Hasil perkahwinan mereka, mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang kini berusia 5 tahun, Luqman. Farhan kembali ke kediaman ibunya, Puan Faridah dan memaklumkan kisah yang tidak setia. Farhan memberikan banyak keterangan kepada ibunya mengenai Niya.
Sebagai standard, Puan Faridah mempercayai ungkapan-ungkapan yang dia gemari dari kanak-kanak kecil. Sebenarnya, Farhan berkahwin dengan Haryani (Atikah Suhaime). Niya tidak dapat menerima pengumuman itu dan merasa tertekan setelah perceraiannya. Hidupnya menjadi huru-hara. Niya dan Luqman salah tempat perlindungan ketika dia mengetahui bahawa rumah itu akan dilelong. Niya juga dikejar dengan menggunakan pemiutang kerana Farhan suka berhutang, berbelanja secara berlebihan dan bertindak seperti orang kaya. Setelah mencari proses, Niya bertemu dengan Sofia (Farisha Irwayu), adik Imran (Aqasha). Sofia memberikan proses sebagai pembantu Imran dengan gaji pertama dan kontrak tiga bulan. Niya perlu berurusan dengan Imran yang berubah menjadi cerewet dan pendek untuk merasa jengkel. dengan alasan bahawa tidak ada tempat tinggal, Niya dan anaknya tinggal di bilik kedai di belakang kediaman Imran tanpa diketahui oleh organisasinya. Imran adalah orang yang terkena OCPD (Gangguan persona Obsesif Kompulsif) yang cenderung menjadi ‘perfeksionis’ dalam menangani kewujudannya.
Sekiranya sesuatu yang dia rancangkan sekarang tidak terwujud, Imran mungkin cepat marah, sensitif dan panik. Ditambah dengan kenikmatan masam melihat ibunya selalu dihancurkan dengan bantuan ayahnya ketika dia berubah menjadi anak, itu menambah kelainan pada Imran. Selain panik, Imran juga terus merasa takut dan terlalu bergantung pada adiknya, Sofia untuk menangguhkan perasaan takut itu. Kini, Niya berubah menjadi lebih tangguh, berkeinginan kuat, berdaya tahan dan tidak mudah tunduk. Sifatnya juga mula menyentuh emosi Imran. Imran menolak cinta dari Myra kerana dia sudah mula menyukai Niya dan Luqman. Imran juga sedar bahawa jangkitannya adalah penghalang cintanya kepada Niya. Oleh itu, dia mengambil inisiatif untuk menjalani rawatan mendalam. secara tiba-tiba, Farhan kembali dan meminta Niya untuk berunding lagi untuk Luqman yang paling keren.
Niya tidak tepat untuk memilih Farhan atau Imran. Farhan menunjukkan kesungguhannya sebagai cara untuk meyakinkan Niya bahawa dia telah bertobat. Farhan meminta modal perniagaan hampir satu juta ringgit dari Niya. Pada hakikatnya, Farhan berhutang di pinggang dan pemberi pinjaman tanpa henti mencari dia. Farhan juga memaksa ibunya, Puan Faridah untuk mempromosikan harta tanah untuk melunaskan hutangnya. tetapi, Farhan sama sekali tidak marah dan dia tidak lagi membayar hutang dengan wang itu. apa yang akan terserlah selepas itu? Bagaimana dengan penghentian cinta Niya dan Imran? Adakah Niya akan diberi Imran dengan hati yang terbuka?